Bestill her

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)
Noen opplysninger er feil/mangler
Les vilkår & betingelser

Takk! Chili Forte finnes på lager.

Vennligst se over og bekreft din info.
Noen opplysninger er feil/mangler

Intervju – Hanne Sofie Herland

Den kriblende følelsen er det første Personlig Trener (PT) Hanne Sofie Herland buser ut med, da vi spør henne om hun merker noe spesielt når hun tar Chili Forte. Det – og at blodsukkerbalansen har blitt så mye bedre.

Hanne Sofie Herland er ikke noen hvem-som-helst når det gjelder kunnskap om kropp og ernæring. I tillegg til å jobbe som PT, er hun bootcampinstruktør og kostholdsrådgiver med spesialisering innen trening og ernæring. Det siste tok hun som en Master i Perth, Australia.

VÅKNER TIDLIGERE UTEN Å VÆRE TRETT

Hanne Sofie legger ikke skjul på at hun aldeles ikke er noe A-menneske i utgangspunktet. – Seint i seng og seint opp – det er vel egentlig meg i et nøtteskall, skulle jeg levd slik kroppen min var innstilt tidligere. Men nå er det jo sånn at man må opp for å jobbe, og etter at jeg begynte med Chili Forte er jeg lys våken og tidligere oppe enn før. Uten at jeg egentlig gjør noe spesielt for det, bortsett fra å ta Chili Forte. Jeg merker det også på at jeg er mindre trøtt på kvelden, og at kaffeforbruket har minsket radikalt. Tidligere var det kaffe mer eller mindre hele dagen – nå holder det med frokostkoppen.

JEVNERE BLODSUKKER