Chili Forte er høyt verdsatt av aktive mennesker som trenger mer overskudd og hjelp til forbrenningen av kalorier. Chili Forte inneholder krom og et B-vitaminkompleks som opprettholder normalt blodsukkernivå. Chili Forte bidrar til normal energiomsetning. Chili Forte motvirker trøtthet og utmattelse.

Stopp søtsuget

Exercise Photo

Chili Forte inneholder krom. Krom (Cr) er et sporstoffmineral som er viktig for forbrenning av karbohydrat og fettstoff. Krom bidrar også til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Jo mer søtsaker eller raske karbohydrater du spiser, jo mer krom trenger kroppen din. Krom anbefales normalt som tilskudd til pasienter med stort søtsug, der det er påvist hensiktsmessig. Chili Forte er en fullverdig kilde til krom.

Normal energiomsetning

Exercise Photo

Chili Forte inneholder chili. Chili består blant annet av et stoff som kalles for capsaicin. Det er stoffet capsaicin i chili som gjør chilien så sterk på smak. Det er stoffet capsaicin i chili som øker forbrenningen av kalorier.

 

Chili Forte inneholder også et B-vitaminkompleks som bidrar til normal energiomsetning.

 

Chili Forte inneholder også krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (proteiner, karbohydrater og fett).

 

Mer energi og fokus